2008-05-23

A Meleg, az Új Jobb, a Politikája és a Választások

"No species has been found in which homosexual behaviour has not been shown to exist, with the exception of species that never have sex at all, such as sea urchins and aphis. Moreover, a part of the animal kingdom is hermaphroditic, truly bisexual. For them, homosexuality is not an issue." ( 1,500 Animal Species Practice Homosexuality. News-medical.net (2006-10-23) )

Wiki about homexuality in animals and list of homosexual animals

Azt hiszem már inkább nevezhető délnek, mint reggelnek az időpont, azért kispárnám nyoma még a képes felemen, én pedig képtelen bármilyen értelmes gondolatra. Mindehez hozzáadódik a tülekedés a metrón, amely egészen meglepő ebben az órában és az áradó, mindent betöltő bűzök tömkelege, mintegy ronda észrevétlen előjel. Ring ... ez a neve nálunk az ingyen újságnak a metróban. Mint minden reggel reflexszerüen elveszek egyet és átfutom a címeket: X megnövelte a mellét, Y elhunyt rákban, Z polgármester azt ígéri, hogy ... Nagyon ritkán találok elolvasásra méltó pár sort benne. Ma az a nap, megakad a szemem egyik oldalon: GayFest a törvényszéken! Elég lehetetlen felállás. A képen egy szemrevaló szőkeség, fogpasztareklám mosollyal és egy elég férfias kinézetű barnaság. Mint kiderült mindkettő férfi. A szombatra betervezett engedélyezett homoszexuális felfonulás betiltására kért törvényszéki határozatot egy ismeretlen eredetű (az én esetemben mindeddig nevű is) nem guvernamentális gyerekvédelmi szervezet. Pafff ... elsőre, mire magamhoz térek, az agyam önálló életet él. Csak úgy őrült sebességgel cikáznak benne a gondolatok, kérdések és válaszok. Megpróbálom felsorolni azt ami pár másodperc alatt lezajlott az axonokban (szegények), ugynis még mindig képtelen vagyok épkézláb rendszerbe szedni őket:
* utcákon mocskos gyerekek
* utcákon éhes gyerekek
* gyerekek tévé elött felejtve
* gyerekek drogbizniszben
* gyerekek legújabb mobillal
* gyerekek szeretet nélkül
* emo gyerekek
* egy ismeretlen gyerekvédelmi szervezet (akinek a legnagyobb problémája egy GayFest)
* öljük ki az összes állatfajt, amelyik azzal ízléstelenkedik, hogy homoszexuális egyedeket hoz a világra (az ember nem állat, ezt ne felejtsük el kiemelni)
* kövezzük halálra a homoszexuális egyedeket minden állatfajból (természetesen a központi piactéren, ha esetleg helyszüke miatt a többi piactérre is szükség lesz, megoldható némi csusztatópénzzel)
* dobjunk le egy atombombát, ez sokkal hatásosabb lenne a túlszaporulat ellen (lehet az egyház sem minősítené egy egyedre szabott bűnnek, egy katonai alakulat meg, amelynek tagjai ismeretlenek, csak nem fog pokolra kerülni, talán ki sem átkozzák)
* kérdőjelezzük meg a természet törvényeit és küldjünk memorandumot az Alkotónak
Ez egyszerüen eszméletlen. Tovább olvastam a cikket, habár a gyomrom már forgolódott, kis híján felfordult. Az Új Jobb (Noua Dreaptă) párt, amely viszont messzemenően sem annyira ismeretlen, mint a fent említett gyerekvédelmi szervezet, főleg a koloszvári események óta, ellentüntetést szervezett vasárnapra. Ha a GayFest elmarad, legalább lesz idejük elmenni a zöldbe vasárnap délelött, esetleg megverni egy-két nem románnak született gyereket (ami biztos biztos alapon én jól megtanultam románul). Mindenképp szóljon nekik valaki, hogy ne menjenek olyan helyre, ahol sok a nyúl, ugyanis ha túl elszaporodnak egy adott területen, homoszexuális egyedek születnek közöttük, az egyensúly helyreállításának érdekében. Nehogy meglepetés érje őket. Ennek a pártnak miért nem kérdőjelezi meg senki a megnyilvánulásait? Egyáltalán miért létezhet? Hol vannak ilyenkor a gyerekvédelmi szervezetek? És hol vannak a polgármesterjelöltek, akik a csillagokat is megígérik? Most miért nem ígérnek semmit? Miért kussolnak egytől-egyig? Mert ugy-e bevállalni bármilyen véleményt, gerincesnek lenni, egyenlő lenne a politikai öngyilkossággal.
Így kaptam meg a mai napi leckémet a társadalomtól. Nem szabad egy homoszexuálist a gyerekek elé engedni, hadd utáljon ő is természetes dolgokat, majd ha felnő. Inkább bámulja egész nap a képernyőt és lövöldözzön, az jót tesz, vagy genetikai mutánsokkal a főszerepben rajzfilmeket nézzen, az kevésbé visszataszító. Nem kell az életet megérteni, meg sem kell próbálni, túl sok fejtörést okoz. Amúgy is nehéz a szexualitásról beszélgetni a gyerekekkel, mert nagyon zavarba hozó kérdéseket tudnak feltenni. Példáult azt, hogy miért is rossz az ha valaki ... összefirkálja a falakat? Majd egyedül is felfedezik a nemiséget és a hozzátartozó dolgokat. Ha tévesen ... persze az nem a mi hibánk, ha a szomszéd gyerek titokban rosszra tanította, mert bezzeg azt nem nevelte meg az anyja.

Vera Linn ... a heteroszexuális, aki hisz Isten létezésében

4 comments:

edo said...

:))) ezt nagyon jól összeszerkotáltad :) köszi

Vera Linn said...

:shy:

Erika, aka Maci said...

ebben a temaban nagyon egyet ertek veled...

Vera Linn said...

Köszönöm :)