2008-11-05

Ingyen meló

Villanyszerelő képeségekkel rendelkező személy jelentkezését várjuk kommentben, aki hajlandó ingyen konektort valamint égőt cserélni. Na persze ... mégis, hogy képzeltem el.

9 comments:

p. kiscsuri said...

egy jelentkezőőő mááár vaannn:D..

Cserebogi said...

Vera Linn, a sok önkéntes jelentkezőből ha akad olyan, aki a vízvezetékekhez is ért, légyszi győzd meg, hogy hozzám is eljöjjön... :)

Vera Linn said...

pinduri :-O te tudsz konektort cserelni?

cserebogi :D feltetlenul

Gergely said...

Egy hosszú kávéért mindent :)

p. kiscsuri said...

vizvezetékkel is próbálkoztam... sikerrel. idáigg.
igeeeen, veraliinn, tudok. konnektort, kapcsolót, égő-foglalatot... elveszel feleségül:D?

Vera Linn said...

gergely tejjel kered? tudok hosszu kavet fozni ;)
pindur ... inkabb nem hazasodom me'g :P

Osszuk meg akkor, pindur, te megszereled csereboginak a vizvezeteket s gergelynek fozok egy hosszu kavet, ha nem razza meg magat melo kozben :D

Cserebogi said...

Hihetetlen, mennyire nem tudok ma koncentrálni - illetve koncentrálnék, de elakadtam a matematika szövevényeiben. Szóval inkább benéztem, követni a vízvezetékem sorsát, s hát lám... vannak még segítőkész emberek. Már csak ezért az információért is megérte ma felkelni.:) S ha már ott tarthatnék, hogy álmodhathatnék is róla... :)

Vera Linn said...

cserebogi, egycsesze meleg kave, tanyer suti, halk zene, halom papir es a szamitogep, majd 15x elismeteled, hogy van kdvem, van kedvem, ... es foghatsz is neki melozni. ugy fog menni, mint a karikacsapas.

Cserebogi said...

Nem elég, hogy dolgozni nem tudok, még meg is éheztem, amikor lelki szemeim elé képzeltem a tányér sütit - esetemben madárlátta mézespogácsát.:) két és fél kávé után inkább narancslével, de megfogadom a tanácsod. :) köszi szépen!