2008-12-07

Későn fekszem

Valamiért képtelen vagyok éjjel 12 elött lefeküdni. Álltalában csak 2 körül alszom el. Gyanakodtak már a kólára, csokira, gyümölcsökre, arra, hogy későn kávézom délután 3kor, stb. Mindegyiket kiiktattam, semmi változás. Mérgemben, amiért ma sem bírok elaludni, becsokiztam. (A Mikulás jóvoltából :P)

3 comments:

Gergely said...

Csodálom, hogy manapség egyáltalán tudnak az emberek pihenni valamennyit, amilyen mértékű stimulens, impulzus éri őket mindenfelölről. A csoki meg energia az idegrendszernek, úgyhogy azt ne egyél lefekvés előtt, mert még úgysem fogsz aludni. (én pl. az utóbbi kb. 36 órában kettőt aludtam, de csak most kezdek fáradt lenni. Ez nem mindig van igy mondjuk, de egész jól birom. Régebb nemalvással vallattak embereket, ma meg már természetes. Nemrég egy fiatal, 21 éves srác mondta nekem azt, hogy ő nem alszik sokat, időskorában majd aludhat eleget... nem semmi. Remélem jó voltál és azért is a Mikulás! :)

Anonymous said...

vannak tyúk (jóóna, mondjunk pacsirtát) típusúak és vannak baglyok... az előbbiek korán fekszenek, korán kelnek. az utóbbiak, nos, azok mi vagyunk :D éjjel bármeddig, vagy legálabb 2-3-ig simán ébren, jajj, csak a reggelek... halál arra, aki a koránkelést kitalálta :|

Garfield is azt mondja, hogy:
"Ha arra születtem volna, hogy kipattanjak az ágyból, a kenyerpirítóban aludnék"

Vera Linn said...

Gergely, én próbálkozom aludni, igazad van, elég nagy a stresszfaktor, de jön a Karácsony s hűha de le fog csökkenni.

fuusti, akkorát nevettem,huhuhuuuuu. Garfield a legfantasztikusabb macska a világon