2008-09-07

Vettem

Először is rá magam, hogy elinduljak már cipőt vásárolni. Három hete készülök. A sokadik adidászos labfövés után ideje volt, ugyanis a régi felcipőim sorra beadták a derekukat. Na lett is cipekedés a cipővádárlásból. Vettem fogkrémet, töltöttkáposzta konzervet, kólát, narancsot, joghurtot, kávét, meg minden egyebet, cipő szinte nem lett. De most eltérően szokásomtól, végülis odakerült a szinte és hazajött egy magassarkú. Megmenekültem. 

16 comments:

Anonymous said...

örülök a sikerednek :) ... de ha már ennyit mindent vettél és cipő is van, akkor sétálj erre és eszünk, iszunk, meg amit hozol :P by Attila ;)

Vera Linn said...

ha olyan kozel lennel, hogy odasetalhatnek, jonnek egy konyakkal meg a kolaval

Anonymous said...

:o jó is lenne by Attila :)

edo said...

Veralinn, elírtad egy kicsit, a vederlés helyett vádárlást írtál, csak nem lettél szentgyörgyi :))) merthogy ezt a sok mindent (haj, csudálatosságos konzervtöltöttkáposztáid, ha tudnád, hogy kívánom, persze ott, veled) természetesen csak vederrel lehetett hazahordani. jó hogy meg nem harapott az a kutya, amint Bukerstben rohangálsz egy vederrel, tele mindenféle magas sarkokkal :)))

Vera Linn said...

lol ... még nem, de a vénségtől még lehetek. sosem lehet tudni, épp ezért az ünneplő ruhámban voltam vederelni ma :D egyelőre hiába. a kutyáról ne is beszéljünk. ma egy nagy fekete bogár volt a konyhában, repült is meg minden. hát az egész töltöttkáposztát odaadtam volna, ha itt vagy, me te nem vagy bolond félős mint én. igaz, odaadtam volna akkor is ha nincs bogár :P

PS. a hét végén remélem látlak.

énvagyok said...

Kéremszépen, ne haragudjon a kisasszony a zavarásért, de elmondaná, hogy kő kedvencnek kirakni az ön blogját az én oldalamra? Fél éve próbálkozom, de nem megy. Nyühh.

énvagyok said...

Ps. Töltöttkáposztakonzervet én még sosem, de bízom az ízlelő bimbajaiban:)

Vera Linn said...

Ha be vagy logolva a jobb felso sarokban van egy link Customize. Az bevisz oda, hogy Layer. Az elso opcio (bal oldalt fent lathato) Page elements. van ott egy olyan, hogy Add a Gadget. Megnyilik egy uj ablak s abban van olyan, hogy Link list. Ott egy cimet a csoportnak, beirod a linket es egy nevet, majd az Add opcioval hozzaadod a listahoz. Mikor mindegyiket hozzaadtad, amelyiket akartad, akkor Save. Bezarul az ablak es Save az oldalon, ahol kattintootal azon, hogy Add a gadget. Visszater automatikusan a blogodra, ahol jobb oldalon kellene latszodjanak a hozaadott linkek.

énvagyok said...

tyhűűű, köszönöm szépen. Bár magyarul van, de hátha....ha nem, akkor a kardomba dőlök.

Vera Linn said...

Mielott a kardodba dolnel, kerlek kerdezz ra :D (marmint a megoldasra, nem a harakirire)

énvagyok said...

:(:(
A válaszom: váááááááááá!
belinkeltem. Cimet is adtam. És semmi...nem segítesz? Megadom a jelszavamat is akár.

énvagyok said...

Ön már nem van itt. Akkor talán holnap kopogok az ajtaján. Jóccak.

Vera Linn said...

ma este nem leszek,de megoldjuk :). Keress meg iwiwen es jelolj be. nem kell megadd a jelszavad, meglatod sikerul neked is.

Vera Linn said...

Ja, ugy latom sikerult :D Gratulaaaaaaaa.

énvagyok said...

Hát:) nem adtam fel:) Most már megnyugodtam, hogy nem kell nekem mindig könyvjelzőzni. Bhu, mennyire utálom a technikát meg ezeket a valamicsodákat.

Vera Linn said...

LOL en meg egyenesen elvezem