2008-09-18

Öröklődés

Úgy két-három napja éjjel kettő elött képtelen vagyok lefeküdni. Nagyon értelmes dologgal töltöm az időm. Egy 1ox1o-es rácsban szines karikákat cserélgetek, úgy, hogy hármas sorok gyűljenek ki. Akkor azok eltünnek és ujabbak csúsznak be fentről. Wáo. Normális, hogy számítógépen, ez nem is volt kérdés. Hát persze, most nézem, hogy telehold volt mostanában, szóval ez a baj. Na meg a reggeli ébredés is baj, de ez másik mese. Egyszóval holdkóros vagyok. De nem izgatom magam. Anyukám azt mondta a dédnagyanyám is az volt és 93 évet élt. Ezek szerint nem káros az egészségre. Megnyugtató, ugy-e?

7 comments:

Anonymous said...

Mindenképpen megnyugtató :). ...ha nem tudsz aludni, akkor többet is tudsz dolgozni, hmmm, most már kezdem érteni, hogy miért mondják: egy nap 24 órából áll és egy éjszakából, vagy valami ilyesmi :D by Attila

Vera Linn said...

Mikor kicsi voltam s valami rosszat csinaltam, akkor nagyon csendben mukodtem. Ezert ha tobb mint 1o percig csend volt nagymama meg szokta kerdezni, hogy "Mit dolgozol?" Erre a rendszeres valasz az volt, hogy "Seeeeeemit!" Ez volt a varazsszo, nagyi futott, ahogy birta, hogy leallitson mielott valami osszedol, osszetorik vagy hasonlo. Hat valahoy igy dolgozom most tobbet, ha nem tudok aludni. Nyugodt szivvel valaszolhatnam, hogy "Semmit".

Anonymous said...

by Attila ;)

Anonymous said...

Hmmm...en sem alszom mar egy jo ideje ejjel...ez valoban orokletes lehet...de vajon melyik agon??? ;)

Vera Linn said...

A décsei dédnyanyóról volt szó ;)

edo said...

szerencsere en csak teged orokoltelek ettol a nagyanyodtol :)) mert en vonzom a holdkorosakat. vigyazz, mert mindjart jol bevonzlak mar megint :))

Vera Linn said...

az sose baj ;)