2008-08-29

Hiszti

Észrevettem, a fáradtságtól hisztisebb leszek a sok éves átlagnál. Ilyenkor mindig felmerül bennem a kérdés, minek kell annyit aludni. A fél életünket elveszítjük alvásra. Grrrrrrrr. Ősrégi dillemma, semmi új, mégis mindig felmérgelődök rajta. Valami örökmozgónak kellett volna születnem. Vagy legalább meg kellene tanulnom kevés idő alatt sokat aludni, vagyis hatékonyabban. Lehet ezt valahogy megtanulni? Ha valakinek valami tippje van, szeretettel várom a véleményeket. Addig is kellemes hétvégi pihenést!

9 comments:

Betond said...

Amit nem lehet azt ne akard megváltoztatni. Minek neked több idő? Elgondolkoztál azon, hogy hogy lehet több időt szerezni olyan dolgokra, amit szeretsz? 1) kevesebbet fordítasz haszontalanra (pl hiszti) 2) elgészségesebben (tovább) élsz. Any objection?

Anonymous said...

A pihenésre szükség van, a mértékét viszont valóban meg lehet szabni. Viszont mi van a munkával??? az tényleg sok ;) ... időt magunknak szabjuk, még ha néha kevésnek is tűnik, de valójában az vagy csak mi akarunk sokat egyszerre? ... Kellemes hétvégét neked is! by Attila

Vera Linn said...

No objection betond :D kezdem a hisztiredukalassal

kocce atesz :) a melo az sok, de a het vegen, egesz het vegen, vegig, csak alssszom. Ha nem jon semmi kozbe :P

Anonymous said...

nos, ha kialudtad magad, akkor
van egy hírem: vásárhelyen lesz
a balerinás könyvem első könyv-
bemutatója, november 6-10 között
valamelyik napon. remélem addig
tényleg elkészük a kötet. eljössz?

Vera Linn said...

ha szombat vagy vasarnapra esik, feltetlenul. Ha pentek delutanra, megprobalok hazaerni, de azt mar nem merem megigerni, mert projektleadastol fugg. Koszi, hogy meghivtal. :) Logok en is egy meghivassal akkor, ha lesz idod. Megprobalhatjuk Edot is bevonni egy teazasba, kavezasba, konyakozasba ... a zullottsegi egyutthatot ti hatarozzatok meg :D

Anonymous said...

nyitott vagyok bármilyen züllésre:P

Vera Linn said...

akko' ezt megbeszeltuk :D

edo said...

jeeee, na, akkor itt es most kijelentem,h alig varlak benneteket. konyak is johet, de csak egy pici kupicaval, azt hiszem, nem a markus kedvenc itala.

Vera Linn said...

szóval a hiszti is jó valamire. lesz belőle találka ;)