2008-08-26

Paff vok

ZeitGeist - akinek van türelme és ideje megkeresni, megnézni ... én még nem tudok véleményt alkotni, hogy szemét vagy a nagy igazság. Ezt inkább a második felére értem a filmnek, a keresztény hit kérdésein magammal szemben már túl vagyok nagyrészt. De ez az amerikai születésű Világ Unió ... valahogy meghaladta a fantáziámat. Kellemes filmnézést és véleményeket várok a azoktól, akik végignézik/nézték. Előre is köszönöm.

4 comments:

Betond said...

the art will be posted online
for free viewing on october 3rd

ajánlod, vagy nem?

Vera Linn said...

Igen, ha van idegrendszered megnezni valamit, ami esetleg ellentmond az osszes elkepzeleseidnek es megtortenhet, hogy nagy shit-nek rangsorolod, megis vegigkinozod. Ugyanakkor ajanlom figyelmedbe a pszihologiai huzasokat, amelyeket alkalmaznak, hogy elfogadtassak az elkepzeleseiket.

Betond said...

probalom legyürni. most a gyufagyari lany van soron, ketszer belealudtam, kb a 20. percnel jarok.

ja, ha tobb idot akarsz, dobd ki a tévét es a pécét és menj ki a rétre. vagy kapálni. meglásd, rengetegnek fogod találni.

Vera Linn said...

tevet nem nezek egyaltalan, csak olyankor kapcsolom be, ha nincs turelmem zenet rakni s akkor hallgatom amit adnak. Melon kivul a pc elott sem ulok nagyon sokat. Lehet a kapalas segitene. Megfontolando :)