2008-07-17

Szeretek

Rájöttem, hogy szeretek játszani a szavakkal. Nehéz volt lemondani a pöttyös labdáról, a kisautókról, Csabi babáról, Szőrmókról a plüss majomról. Sokáig hurcoltam magam után, majd harminc évesen is egyeseket. Még mindig néha, de már egyre rikábban. Új játékszereket találtam nemrég. Csengő-bongó csillogó, minden gyerek álma játékszereket. Ajánlom figyelmetekbe.

5 comments:

Betond said...

Érdekes, hogy a babád Csabi és nem Barbi, vagy más nõi név, ez jelez valamit. :)
Most nem tudom, hogy azonosul-e a gyerek a babával (kisfiú szerettél volna lenni?), vagy az az ellentkezõ* nem szerepét tölti be, de inkább az elsõ, ha a kisautó is a játékszereid között szerepelt.
Szaladgáltál faparipával a lábad között karddal a kezedben? ;-)

A szavakkal való játék szeretete orális fixáció, ahogy Shakira is megénekelte, azt viszont elõjelzi az ujjszopás, a ceruzavégek rágcsálása, a túlzott mértékû evés, a csoki, és a körömrágás. A csoki kivételével nálam majd mind megvan, az orális szexet nem is említve.

*ellentkezõ vagy ellenkezõ?

Betond said...

Hol a link?
Ezek szerint elmúltál 30? Azt hittem 23 körül.

Vera Linn said...

huh, ez nagyon suru volt. ketszer kellett elolvasnom. a faparipa es kard kimaradt, de volt keritesre maszas, farol leeses, satobbi. Hogy a babam mitol lett Csabi? Egyszer ezt is megirom. Hogy miert vagyok felig fiu? lehet egyszer azt is meg merem majd. Ami a tobbit illeti, a csokit is szeretem, nagyon.
milyen link? nem multam el 30, de mar nem sok van hatra, amig elmulom.

* ellenkezni is tudok, talan tul jol ;) ... vagy ellentkezni? sz alanyra nezve, szerintem teljesen mindegy, csak az szamit, hogy hagyjam mar abba.

Betond said...

Link: az ajánlóhoz gondoltam elfelejtetted odatenni a linket. A játékra mutatót.

A babás, balesetes bejegyzésed utáni kérdésem az lett volna hány éve volt az a hiszti? - de már válaszoltál.

A literáció jó. ha haha hahaha hehe hee.

Vera Linn said...

most mar ott van a link is.