2010-11-17

Te szoktál

... arra gondolni, hogy mennyi minden van még, ami szeretnél megnézni, megérinteni, megtenni?
... félni, hogy egy élet nem elég minderre?
... utánaszámolni, hogy miről kellene lemondani, hogy álmaid valóra váltsd?
... lemondani ennek érdekében?
... FÉLNI, HOGY EGY ÉLET NEM ELÉG MINDERRE?

2010-11-11

Ha a bilentyüzet leitta magát

... vagy éppen hülyére ette magát csokoládéval esetleg a tegnapi ételmaradékkal, mégpedig az enyém esetében ez gyakram megtörténik, olyankor mindig gondban vagyok a takarítással. Most találtam egy ötletet a Betond kommentelői között. Csak azért linkelem be ide, hogy később megtaláljam.
http://www.firebox.com/product/2243/Cyber-Clean

2010-11-02

Most mi legyen?

Hallottam már azt a kérdést, hogy mi az élvezet abban, hogy embertársainknak fájdalmat okozzunk? A fizikai kínzásról nincs véleményem, de egyébként meggyőződésem, hogy nem élvezetből. Az nagy többség nem azért bánt meg másokat, mert élvezi, hanem mert önző, mert nem törődik vagy mindkettő.
Ne kérdezd, hogy ki bántott meg és mivel. Inkább azt, hogy kit fogok én. Most úgy érzem, bármit tennék, úgyis a végén valaki sírni fog. A fejemben valami mégis azt sugja, hogy csak nem akarom eléggé megtalálni a kiutat, hogy ez így kényelmes.
Ilyenkor bosszant a mondás, hogy a szívedre halgass. A szív nem mindig a helyes utat diktálja és soha nem ad megoldást. Ahogy telik az idő egyre inkább a fejemre hallgatok. Ettől most szörnyeteggé fogok válni?
Majd ha sárkány leszek, jelentem, hány fejem nőtt és reménykedem majd, hogy a legkissebb királyfi nem indul a keresésemre.